UNA NOVA PETITA A LA FAMILIA!

18/06/2019

En aquest post vull explicar-vos perquè estarem uns mesos sense poder atendre les vostres compres

Hola sóc Marga fundadora de MARSIULL. Primer dir-te que gràcies per seguir la meva botiga i agrair-te que estiguis visitant-nos!

En aquest post vull explicar-vos perquè estarem uns mesos sense poder atendre les vostres compres.

Com veuràs tant en els meus posts com en la meva presentació de la web m'apassiona el món de l'educació en positiu i dels mètodes d'educació que respecten als nens/as.

La meva idea d'empresa va sorgir enfront de les necessitats detectades de moltes mares, pares i escoles per a trobar mobiliari de fusta natural a l'altura dels nens/as, joguines sostenibles, joguines afins a pedagogies com Montessori, Waldorf, Pikler, etc.

A més quan vaig ser mare per primera vegada vaig empatitzar des del minut zero amb tot aquest món sorgint en mi el desig de crear un projecte dedicat a aquest món tan bonic.

Sóc feliç fent contents a pares, nens/as i escoles. El meu objectiu és oferir una selecció de materials, mobles i joguines triades amb molta cura des de la meva perspectiva com a educadora i després de l'escolta de les opinions de pares i centres infantils.

Com va dir María Montessori…

“L'educació des del començament de la vida podria canviar veritablement el present i futur de la societat”.

“Si l'ajuda i la salvació han d'arribar només pot ser a través dels nens. Perquè els nens són els creadors de la humanitat”.

aquestes frases m'encanten i em fa veure el futur amb il·lusió ja que un bon desenvolupament emocional i cognitiu del nen/a fa que siguin adults sans mentalment, més feliços i per conseqüència facin un món millor.

Sóc mare de Mar, Lluis, i d'aquí a una mica seré de nou mare de l'Aina.

La meva experiència com a mare és molt gratificant i m'ajuda a anar millorant la meva empresa a través de les experiències viscudes. L'Àlex i jo estem encantats d'acompanyar al nostre fill durant la seva gran aventura respectant la seva personalitat, les seves inquietuds, necessitats i desitjos.l' admirem i observem els seus passos dia a dia la qual cosa ens fa aprendre i millorar moltíssim com a persones. Estem desitjant fer el mateix quan neixi la nostra filla Aina.

El nom de MARsiuLL us preguntareu que voldrà dir… MAR és el nom de la meva primera filla que va néixer però amb dos mesos de vida es va anar físicament per a anar a un lloc preciós, una petita estrella que sempre viurà en mi.

SIULL és el nom a l'inrevés del meu segon fill Lluis. És un nen increïble, únic que l'admiro i l'estimo amb bogeria!

D'aquí ve el nom de la nostra empresa, tan simple com dedicar el nom de la botiga als meus dos fills.

…I Aina és la filla que tinc a  la meva panxeta i que aviat estarà amb nosaltres!

Degut a que estaré fent de mama al 100% de la nova nena a la família no podré gestionar la web. Tan aviat com sigui possible us avisem de nou per avisar-vos que ja hem habilitat el carret de compra i pugueu continuar comprant productes. De moment podeu visualitzar tot, tant la botiga com el blog.

Ja tinc pensat d'anar ampliant productes i afegir novetats per tant esteu atents i us aniré informant ;)

Una abraçada i ens veiem aviat!